Участници

Residential forum 2024
28 Март 2024, Sofia Event Center

Христо Ангелков

управляващ партньор, Bulgaria Sotheby’s International Realty

Христо Ангелков е професионалист в сферата на недвижимите имоти в България с над 20 годишен опит в сектора. Голяма част от него е свързан с Ирис Естейтс – консултантска компания за луксозни жилищни имоти. Кариерата му започва като консултант, като основните задължения се изразяват в консултиране на клиенти за отдаване под наем, продажба и покупка на имоти; договаряне на условията по договори; координиране на цялостния процес по отдаване под наем, продажба и покупка; представяне на имоти на потенциални клиенти; осигуряване организацията на целия процес по сделката до финализирането чрез подписване на договор. 

Христо става управител на "Ирис Естейтс" през 2015г. и има отлични познания в сферата на бизнес развитието, планирането и бюджетирането, маркетинг и проучване, опит с международни компании и инвестиционни фондове, изготвяне на инвестиционни планове, проектов анализ и анализ на пазара, организиране и следене на работни системи и бизнес планове, както и създаване и управление на екипа на компанията. 

През годините Христо Ангелков трупа опит и подобрява своите управленски способности, като се специализира в инвестиционни сделки за проекти, парцели и сгради. 
Завършил е две програми в Harvard Business School Executive Education: 
1. Real Estate Management Program, Developing Effective Leaders - 2018
2. Owner President Management Program (OPM43) - 2013