Участници

Residential forum 2024
28 Март 2024, Sofia Event Center

Атанас Гаров

основател и управляващ партньор, Garitage Investment Management

Атанас Гаров е основател и управляващ партньор на Гаритидж Инвестмънт Мениджмънт ЕООД. В портфолиото на компанията се включват проекти като жилищни комплекси, бизнес паркове, търговски площи, образователни и спортни центрове.

Garitage Park е мащабен жилищен и бизнес комплекс, раположен на 167 000 m2. Проектът се реализира поетапно и в напълно завършен вид ще включва 95 000 m2 офиси, 60 000 m2 жилища, 90 000 m2 паркова среда с езеро, детски и спортни площадки, основно учлище за 500 деца, 4500 парко –места, спортен център с басейн, с капацитет 1700 души, супермаркет, ресторанти, кафенета и други.

София Парк Вилас е жилищен комплекс от висок клас, развиван от Гаритидж Инвестмънт Мениджмънт. Той предлага нов тип жилища, надграждащ общата концепция в южната част на София. В комплекса, сред богата паркова среда, са разположени 35 еднофамилни къщи от 3 типа.

Преди да основе Гаритидж Инвестмънт Мениджмънт, Атанас Гаров е бил Управляващ партньор в Colliers International България повече от 11 години и е участвал в развитието на компанията както в България, така и на Балканите.  Преди Colliers, Атанас Гаров е работил в Jones Lang LaSalle’s Capital Markets Group в Ню Йорк.

Атанас Гаров има магистърска степен по международен бизнес от университета Thunderbird, AGSIM в САЩ, както и бакалаварска степен по икономика и по романски езици от Colorado College.